Welkom bij An van Bedts

 

An Van Bedts, kok - traiteur, al sinds 2000 actief

Niets is te "klein" of te gewoon, om er geen passend "eten" bij te maken. (anno 2020/2021 - corona) - klik ook bij "kleine bubbel"

Stilaan gaan we weer naar min of meer normaal.
Vanaf 27/6 mogen we thuis tot 8 personen binnen ontvangen. Wil je met meer samenkomen, dan doe je dat in de openlucht.
In feestzalen is er geen beperking meer, maar de horecaregels moeten wel worden gevolgd. dwz:

  • maximum 8 man aan een tafel (kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend)
  • gezeldschappen moeten minstens 1.5 m uit elkaar zitten
  • je blijft aan tafel zitten, maar je mag wel zelf naar een buffet gaan.
  • het feest mag tot 1h 's nachts duren.

Thuis zijn barbecue en koud buffet handig. Barbecue-pakketten - maak je eigen keuze.
Of kies voor een koud buffet/koude schotel. Dat kan al vanaf 1 persoon!! en voor je eigen kleine bubbel.
Beide lijsten zijn zowel voor kleine bubbels als voor grotere gezelschappen uitgewerkt.

Houd je het nog graag binnen de veilige kleine bubbel dan kan je vanaf nu weer kiezen voor de picknickmanden. Of kies voor ontbijtdozen per bubbel, of hoe je het graag wil. Apart kiezen voor belegde broodjes kan ook. Dat is ook altijd een fijne manier om je gasten veilig iets lekkers aan te bieden.
Al deze mogelijkheden staan samengevat in het overzicht Picknick/ontbijt

of kies voor  de Vaste lijst van elk weekend - om te bestellen: bel of mail
Bestellen kan tem vrijdag. Beslis je later om niet zelf te koken: bel me, er zijn altijd nog mogelijkheden.

Op deze website vind je ideeën voor elk soort feest. We hebben ze ingedeeld per soort - recepties en walking diners, ontbijt/brunch/picknick/broodjes, koude en/of warme buffetten, barbecues. Onder Babyborrels vind je losse feest ideeën, meestal voor grote groepen. De ideeën in deze lijst zijn ook zeker bruikbaar op verjaardags(fuifen)feesten.
Desserten zijn in een aparte lijst gezet en vind je terug onder bijna elk blad.

Ons eten: daar zijn kwaliteit en versheid de voornaamste eigenschappen. Er worden zoveel mogelijk verse groenten, fruit, vlees en vis gebruikt.

Laat je inspireren door de website en aarzel niet om contact op te nemen.
Ook op facebook  

An